Saunakerho kokoontuu joulukuussa

Hei kaikki tulevat ja nykyiset saunakerholaiset!
Vuosi on ollut aktiivinen, ja saunomisen suhteen varsin erinomainen. Saunakerho kokoontuu muistelemaan mennyttä saunavuotta Resonanssin pikkujoulujen yhteydessä Iidan saunalla (Iida Aalbergin tie 1) 21.12.2012.

Kuukausikokous pidetään Resonanssin pikkujoulujen yhteydessä saunanpuolella klo 22 sekasaunan aikaan (Mikäli sekasaunan aloitusaika on siirtynyt myöhempään, myös saunakerhon kokoontumisajankohta siirtyy myöhempään.). Kaikki saunassa kokoushetkellä läsnäolevat ovat tervetulleita kokoukseen, mutta erityisesti olisimme kiinnostuneita uusista jäsenistä nuorempien Resonanssilaisten parista (Fuksit siis kaikki saunomaan!).

Terveisin Sanna ja Pekka

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *