Tutkimusblogi

Sain puhelinsoiton ihmiseltä, joka osallistui vuonna 2006 Arkipäivän kokemuksia köyhyydestä -kirjoituskilpailuun. Hän toivoi, että juuri ne ihmiset, jotka henkilökohtaisia kokemuksiaan tutkimuksen materiaaliksi antavat , saisivat myös kuulla tutkimuksen vaiheista ja siitä, mitä tutkimuksesta on kirjoitettu.

Olin miettinyt samaa, mutta puhelinsoitosta sain vahvistusta ajatuksilleni. Niinpä tutkimusryhmämme ryhtyy kirjoittamaan blogia tälle sivustolle. Saamani puhelinsoiton ansiosta lisään tälle sivustolle myös ne julkaisut, joissa on käytetty Arkipäivän kokemuksia köyhyydestä -kirjoituskilpailun tekstejä tai diakoniarahaston kautta kerättyjä haastatteluita. Siitä tietoa myöhemmin.

Varsinainen blogi alkaa lokakuussa.  Sitä kirjoittavat vuoroin minä ja vuoroin tutkimusryhmään kuuluvat tutkijat ja jäsenet Kansaneläkelaitokselta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta sekä kirkkohallituksesta. Osallistu keskusteluun. Sen voit tehdä helposti painamalla ‘leave a comment’ -nappia alhaalla. Kommenttisi tulee julkiseksi, joten jos et halua tulla tunnistetuksi, älä kirjoita tekstiin mitään sellaista.

Facebookista löytyy myös ryhmä ‘Kuka kuuntelee köyhää?’. Ryhmän seinällä käydään ajoittain vilkasta keskustelua. Käy katsomassa, liity joukkoon!

Toivotan aineistonkeruun keskeltä aurinkoista juhannusta!

Anna-Maria

About Deleted User

Special user account.
This entry was posted in Sekalaista. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *