EduFeedr yhdistää avoimet alustat kurssiksi

Hans Põldojan EduFeedr-projektissa kehitetään työkalua avointen palvelujen ja alustojen sitomiseen kurssiksi. Välineellä voi hoitaa kurssin hallinnan ja osallistujien seurannan, varsinainen työskentely tapahtuu wikeissä, blogeissa, mikroblogeissa, jne.  Lupaava hanke, joka toteutuessaan vaikuttaisi ideaalilta ratkaisulta avointen verkkokurssien tai henkilökohtaisten oppimisympäristöjen organsoimiseen. (Via FLOSSE Posse.)

[slideshare id=2564412&doc=hanspoldojaedufeedr-091123100006-phpapp01]

Published by

Jere Majava

Jere Majava on opetusteknologistiksi konvertoitunut sosiologi, joka intoilee työn puolesta mm. blogien, wikien ja yhteisöllisen median hyödyntämisestä opetuksessa. Lue lisää >>

One thought on “EduFeedr yhdistää avoimet alustat kurssiksi”

  1. Olen aikaisemmin fiilistellyt Engradea, joka tarjoaa VLE:n ydintoiminnot (kalenteri, opintokirja, pikaviestit), jotka voi sitten yhdistellä maun mukaan muihin työkaluihin. Edufeedr näyttäisi olevan tästä askel eteenpäin integroidumpaan kokonaisuuteen.

Comments are closed.