Animaatio elävöittää luentotallenteita

Royal Society of Arts on julkaissut jo pitkään huipputason luentoja videoina ja podcasteina. Uusin aluevaltaus RSAnimate tarjoaa vaihtoehdon pelkkää ääntä tai puhuvia päitä vierastaville. Esimerkkinä formaatista alla lyhennelmä Daniel Pinkin luento ihmisten motivaatiosta.

Hienosti toteutetut animaatiot vangitsevat seuramaan ja vetoavat varmasti erityisesti viusaalisesti orietoituneisiin oppijoihin.

Published by

Jere Majava

Jere Majava on opetusteknologistiksi konvertoitunut sosiologi, joka intoilee työn puolesta mm. blogien, wikien ja yhteisöllisen median hyödyntämisestä opetuksessa. Lue lisää >>

2 thoughts on “Animaatio elävöittää luentotallenteita”

  1. Hengästyttävä esitys! Tällaista oli kiva katsoa, mutta kaikista meistä ei ole Kylli-tädiksi. Mutta niistä, joista on, voisivat kyllä lisätä esityksiinsä animaatiota, tylsien pp-kalvojen sijaan :o).

Comments are closed.