Kevään 2015 Kestävyyttä käytäntöön -kurssi käynnistyi!

Huikean monitieteinen ryhmä, joka koostuu kolmen eri kampuksen opiskelijoista, kokoontui Viikin Think Companyn tiloihin valmiina ratkomaan tosielämän ympäristöhaasteita!

IMG_20150310_100734

Ensimmäisessä työpajassa opittiin mielenkiintoisia faktoja muista kurssilaisista, käytiin läpi kurssin tavoitteita ja aikatauluja sekä jakauduttiin ryhmiin melko haastavaksi osoittautuneella narumetodilla.

IMG_20150310_110821

IMG_20150310_111531

Innostusta ja motivaatiota kurssilaisilta ei ainakaan puutu, mikä toivottavasti näkyy myös huomenna, kun ryhmät pääsevät kuulemaan haasteensa yhteistyökumppaneilta. Sen jälkeen tositoimet vasta alkavatkin, kun aletaan kunnolla pureutua ongelmanratkaisuun ja kehitellä ideoita. Odottelen jännityksellä, mitä tulevat kaksi kuukautta pitävät sisällään. Tällä porukalla uusia näkökulmia, yllättäviä ideoita ja ratkaisuja löytyy varmasti!