Ryhmämme haamu

Tänään virekä aamiaistapaamisemme alkoi kummasteluiden merkeissä – kuka onkaan kirjoittanut meidän viimeviikkoisen viikkoraporttimme? Kukaan ryhmästämme ei ainakaan tunnusta kirjoittaneensa sitä, ja kysymys kuuluukin, jos ei kukaan meistä, niin kuka sitten? Onko ryhmässämme haamujäsen, joka haluaa auttaa meitä pääsemään eteenpäin tämän työtaakkamme kanssa? Vai onko tämä avittaminen hienovarainen vihje opettajaltamme, että kannattas nyt pikkuhiljaa saada jotain aikaiseksi…Olipa se nyt sitten haamu tai opettaja, niin kiitos, homma lähtee tänään käytiin rytäkällä!

Tärkein päätöksemme tänään onkin aiheen lyöminen lukkoon. Kiitos haamun, päätimme ottaa käsittelyymme ilmastonmuutoksen. Nyt viilaamme työnjakoa ja kukin porukka aloittaa omat hommansa tähän kurssiin liittyen.

Tietoa kirjoittajasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *