Före påsk

Sista onsdag pratade vi om påsken. Erik visade oss ett färgrikt påskkort som han hade knåpat i gruppen. Han hade en tydlig skrift vilket vi undrade med Anna-Sofia. Erik berättade oss att som bokbindare måste man skriva mycket och fint. Vi också diskuterade om läckerheter som man äter på påsktiden. Erik gillar att äta memma bara med vanlig mjölk. Men jag tycker om att äta memma med socker och Anna-Sofia med grädde.

Erik berättade oss att under den senaste tiden har han varit lite ledsen eftersom hans vardag är så likadan varje dag. Att titta på tv, köra bil till affären, laga mat i mikron, träffa dottern – det är saker som hör till hans vecka. Därför berättar vi till Erik om våra liv ganska mycket varje gång vilket gläder honom. Han är alltid intresserad av speciellt våra studier, vilka kurser vi har just nu och vad har vi hållit på med under veckoslutet. Och nu är han också intresserad av min graviditet.

Bara om ett par veckor våra möten tar slut i Nordsjö. Det känns så ovanligt!

Leave a Reply