Tarina opettajien tuesta vaihdossa Blackboardista Moodleen

Julkaisimme opettajille kutsun kirjoittaa tarina vaihdosta Blackboardista Moodleen. Kutsu esitettiin kolmella kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, jotta saisimme myös tarinoita kaikilla kolmella kielellä.

Tukiverkostolaisilla on oma versionsa kutsusta, jossa toivomme teiltä tarinoita siitä, miten olette tukeneet opettajia heidän ottaessaan Moodlea käyttöön ja vaihtaessaan siihen Blackboardista.

Tarinat palautetaan elomakkeella, johon voi vastata nimellä tai nimettömästi. Myös tukiverkostolaiset osallistuvat tietysti leffalippujen arvontaan: arvomme 10kpl 2 leffalipun pakettia Finnkinon teattereihin kaikkien vastanneiden kesken.

Vastausaikaa on 31.8. asti. Toivottavasti kannustatte myös opettajianne kirjoittamaan! Tarinoita tai niiden osia on tarkoitus hyödyntää vertaiskokemusten jakamisessa, opettajien osalta Opettajan oppaassa, tukiverkostolaisten osalta ehkä myös, tai jossain muussa sopivassa paikassa.

Vastauksia odotellen ;)

Anni ja Mari OK:sta