Joulutiptap 17.12. Viikissä

Tontut

Joulukuun aamuklubi on poikkeuksellisesti iltapäiväkerho ja kokoontumispaikkana Viikki.

Aloitamme klo 12.30 Viikin videoneuvottelutilassa DK 131, Metsätieteiden talo (Latokartanonkaari 7).

Tapaamisen aiheena on tuottaa tukiverkoston joulutervehdys; jouluisen kuvakertomuksen muodossa. Tavoitteena on, että iltapäivän aikana käsikirjoitamme lyhyen joulutarinan, lavastamme, kuvaamme ja koostamme sen. Ohessa glögiä ja pikkupurtavaa.

Joulutarinan rekvisiitan kokoamiseen toivomme kaikkien osallistuvan. Jos laatikoistanne löytyy sopivaa joulukoristetta ja rekvisiittaa, ottakaa niitä mukaanne. Tätä varten wikissämme on sivu, johon voimme koota yhteistä listaa.

Ilmoittautuminen tutusti elomakkeella 13.12. klo 9 mennessä, minkä jälkeen nimesi näkyy ilmolistassa.

Ennen iltapäiväkerhoa on klo 11.30 vapaavalintainen, omakustanteinen lounas Viikin kartanossa. Pöytävarausta varten kerro ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä, osallistutko myös lounaaseen.

Tulo Viikkiin:

Viikin kartanoon tulijat: kampuksen maamerkkeinä bussilla saapuessa Viikin Prisma ja Infokeskus Korona (sininen pyöreä talo). Lounaspaikka Viikin kartano on keltainen puutalo, sinisen pyöreän talon ja Prisman vieressä  isoa kumigorillaa :) vastapäätä.

Muille suunnistustehtävä on seuraava: videoneukkari DK131 sijaitsee Metsätieteiden talon (Latokartanonkaari 7) pohjakerroksessa, eli maan tasalla D-siivessä. 

  • Infokeskuksen (sininen pyöreä talo) edestä kampuksen puolelta kuljetaan parkkipaikan vasenta reunaa pitkin.
  • Parkkipaikan jälkeen oikealla on kasvihuoneet.
  • Laitekeskussiipi on kasvihuoneiden puolivälin kohdalla vasemmalla. 
  • Siiven päässä on lastauslaituri ja ovikello. Laitamme tonttuja oveen.

Busseja Viikkiin:

  • Rautatientorilta Lahdenväylää pitkin, pysäkki Viikki: 77, 730, 731, 732, 734, 740, 741, 742
  • Rautatientorilta Lahdenväylää pitkin, pysäkki Latokartano: 73, 75
  • Rautatientorilta 68 ja Meilahdesta tiedelinjalla 506, tai poikittain Jokerilla 550, pysäkki  Viikin tiedepuisto

TipTap!

Terveisin, Sanna, Kristian, Outi ja Ulla.

2 thoughts on “Joulutiptap 17.12. Viikissä

  1. “… ja käyttäytymistieteen perusopintojen kursseja käydään netissä. Anteeksi vaan, mutta on hiton tylsää, kun opettaja puhuu Oulusta, eikä edes tiedä kenelle puhuu.” HS 9.12. C1.

    Auts… olisko tossa haastetta tukiverkostolle? Miten voisi estää tällästen kokemusten välittymisen opiskelijoille, miten tuollainen tilanne on yleensäkin syntynyt?

    En oo yhtään (enpä ;) miettinyt työasioita mutta tuo nyt vaan pomppasi Hesarista silmään. Tälläsistä kantsii ainakin tukiverkoston kesken keskustella. Kivaa pikkujoulua tukiverkostolle ja intoa kevääseen!

  2. Käyttäytymistieteiden laitokselta katsoen en kyllä osaa kertoa, missäpäin Suomea voi opiskella käyttäytymistiedettä omana oppiaineenaan. Vertailevan kasvatustieteen näkökulmasta kyllä työhypoteesina sanoisin, että on vielä tylsempää kuunnella samassa fyysisessä tilassa luennoivaa oliota, joka ei tiedä kenelle puhuu. Etänä voi sentään vaikka viikata pyykkiä samalla.

Comments are closed.