18.4.

Rakas päiväkirja,

olen viikon aikana yrittänyt sulattaa sitä huikeaa tietomäärää, joka ryhmämme jäsenistä huokuu. Kummalliset nimet ovatkin vaivanneet minua öisin, koska päivä ei ole tarvittavan pitkä kaiken tuon tiedon sisäistämiseen. Uneni ovat täyttäneet syntyvän tutkimuksen kätilöt Zotero, OneNote, Yammer sekä synnytyslääkäri Atlas. Ehkä kaikki selviää minullekin aikanaan.

Mainittujen synnytyksessä avustaneiden ansiosta tutkimusryhmän lihallinen perintö on päästänyt ensiparkaisunsa. Asia on nimittäin niin, että jo nyt olemme onnistuneet tuottamaan raakileen maahanmuuttokeskusteluun liittyvistä asenteista akateemisen julkaisun muodossa. Olemme varmoja, että tulokas kehittyy ja kasvaa täyteen potentiaaliinsa ajan myötä.

Tärkeä seikka kehittymisen kannalta on yhteisö, jossa kasvuprosessi ottaa paikkansa. Olemme onneksemme löytäneet tutkijayhteisön, jossa vastavuoroisella vertaistuella jokaisen ryhmän kasvatusprosessi terävöityy, ja pian maan täyttävät viisaat ja tarkkanäköiset perijät. Onko mitään arvokkaampaa kuin vertaistensa tuki ja palaute?

Kuten kaikki tiedämme, lapsuus on lyhyt. Olen varma, että palaan jo piakkoin kertomaan tulokkaan varttumisesta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *