Meta-osiossa käytetyistä ohjelmista

Tulevissa postauksissamme kerromme käyttämistämme ohjelmista sekä kokemuksista niiden käytöstä prosessin aikana.

Metaosiossa on puurrettu monien ohjelmien parissa. Yammeri on ollut koko prosessin ajan hyödyllinen yhteydenpidon väline. Ryhmällemme luodussa yksityisessä TVT9 -ryhmässä on päässyt keskustelemaan prosessin kulusta ja sen aikana ilmenneistä haasteita. Yhteydenpidon lisäksi olemme hyödyntäneet Yammeria myös tiedostojen lähettämisessä ryhmämme files -osiossa.

Yammer on ollut siltä kannalta hyvä yhteydenpidon väline, että siellä ollaan keskusteltu puhtaasti projektiimme liittyvistä asioista. Hämmennystä aluksi herätti, että osasta viesteistä tulee sähköposti-ilmoitus (yksityisviestit) ja osasta taas ei. Näin ollen Yammer -vaatii aktiivista seuraamista.

WordPressin käyttämisessä on ollut pieniä haasteita, sillä yksi jäsenistämme ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta päässyt kirjautumaan blogiin. Muuten ohjelmaa on ollut yksinkertainen käyttää sekä  blogia helppo kirjoittaa. Muutamalla ryhmän jäsenellä on noussut halu ruveta kirjoittamaan omaa blogia.

Tämän lisäksi metaosiossa on pintapuolisesti tutustuttu OneNoten sekä Realtimeboardin käyttöön. Realtimeboardissa esimerkiksi harjoiteltiin kaavioiden tekemistä ja OneNotea hyödynnettiin pikamuistiinpanojen tekemisessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *