Viikkoraportti 1

Olemme päässeet liikkeelle hommissa. Ryhmän vahvuus on kolme henkilöä: Anssi, Ilmar ja Sara. Tavattu kaksi kertaa, seuraava taas viikon päästä. Ajateltiin kierrättää kolme eri osiota ja kolme eri työvaihetta (esityöt, puurtaminen, kirjoitus+viimeistely) ryhmäläisten kesken, joskin suunnitelmissa integroitua vahvemmin 3- ja 4-vaiheissa. Nyt ollaan puurtamisessa menossa.

Zotero-löytöjen jakaminen koko ryhmälle aiheutti päänvaivaa, mutta saatiin ratkaistua kun vähän testailtiin kaikenlaista. Kasvokkain tapaaminen auttoi ideoimaan tutkimuskysymyksen ja jakamaan tehtävät kaikkien kannalta mielekkäästi.Moodle tuntuu tosi sekavalta. Nyt just tajusin, että tuossa vasemmalla on nuita eri osioita joissa on selostettu juttuja ilmeisesti tarkemmin.

– Anssi

Leave a Reply

Your email address will not be published.