Viikko 4

Moi,

Viikko 4 on ryhmällä 29 kulunut pitkälti loppuraportin ensimmäisen version suunnittelun ja kirjoittamisen parissa. Kaikki viisi ryhmän jäsentä ovat edelleen kurssilla mukana. Osa-alueita ei olla viikon aikana enää vaihdettu.

META:

– Metavastaava järjesti torstaiksi 19.11. loppuraportin suunnittelukokouksen, jossa lyötiin lukkoon tutkimuskysymys ja suunniteltiin raportin rakennetta ja sisältöä.

– Viikkoraportti viikon osalta jätettiin ja blogia jatkettiin.

KIRJALLISUUS:

– Kirjallisuusryhmä oli käynyt läpi kerättyjä kirjallisuusviitteitä ja tehnyt niistä muistiinpanoja.

– Torstaina tutkimuskysymykseksi lyötiin lukkoon naisten parlamentaarisen edustuksen vaihtelu esimerkkimaissa ja niiden suhteuttaminen kerättyyn tutkimuskirjallisuuteen.

– Kirjallisuusryhmä kokoontui tahoillaan perjantaina kirjoittaakseen raporttia. Sen alustava versio on nyt nähtävillä Yammerissa.

TILASTO:

– SPSS-ohjelmalla oli tehty jo alustavia kuvaajia loppuraporttia varten.

Published by

Deleted User

Special user account.

One thought on “Viikko 4”

  1. Heipä hei taas!

    Tosiaan toista viikkoa putkeen toimin kirjallisuusosion parissa. Tärkeimpänä tehtäväni oli Konstan kanssa saada alustavaa loppuraporttia valmiiksi, jossa onnistuimme mielestämme hyvin.

    Raportissa avasimme auki tutkimuksemme tilasto-osuutta ja viittasimme kirjallisuuslähteisiimme tilastojen tuloksia ja pyrimme löytämään selityksiä tilastoille.

    Palautin eilen ensimmäisen loppuraportin version. Atlast-ohjelman käyttöä emme nähneet tarpeelliseksi tähän tutkimukseen, mutta ohjelma vaikuttaa varsin käytännölliseltä etenkin ensi vuoden kandityöhön. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *