Voluntas:in jäseneksi

Näin Voluntasin jäseneksi!

Voluntasilla on kolmenlaisia jäseniä, opiskelijajäseniä, henkilökannatusjäseniä sekä yhteisökannatusjäseniä.

Jokaiselle jäsenryhmälle on oma kaavakkeensa. Kaikki kaavakkeet ovat näytössä täytettäviä PDF-lomakkeita. Täytä lomake ja tulosta se sen jälkeen allekirjoitusta varten.

Toimita lomake sen jälkeen joko suoraan hallituksen jäsenelle tai Voluntasin postilaatikkoon, joka on A-talon 2. kerroksessa, kahvihuoneen vieressä, postilokeroinen päällä.

Opiskelijajäsenet

Opiskelijajäseneksi voi liittyä kirjoilla oleva markkinoinnin pääaine- tai sivuaineopiskelija. Opiskelijajäsenten hakemuslomakkeen saat ladattua alla olevasta linkistä. Opiskelijajäsenyyden hinta on 15e/vuosi ja maksutiedot saat toimittetuasi jäsenhakemuskaavakkeen asianmukaisesti perille.

Opiskelijajäsenhakemus

Henkilökannatusjäsen

Henkilökannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa sidosryhmiin kuuluva oikeustoimikelpoinen luonnollinen henkilö. Henkilökannatusjäsenen hakemuslomake julkaistaan myöhemmin.

Yhteisökannatusjäsen

Yhteisökannatusjäseneksi voi liittyä mikä tahansa Voluntasin sidosryhmiin kuuluva oikeustoimikelpoinen yhteisö. Yhteisön on ilmoitettava hakemuksessa yhteyshenkilö. Yhteisökannatusjäsenen hakemuslomake julkaistaan myöhemmin.

Leave a Reply