Wikissä ongelmia 22.4.2008

Wikipalvelun tietokanta jouduttiin palauttamaan levytilan täyttymisen vuoksi sunnuntailta 20.4.2008. Maanantain ja tiistaiaamun aikana tekemäsi muutokset on menetetty! Sivut saattavat edelleen näkyä linkkinä etusivulla, mutta niitä ei oikeasti enää ole.

One thought on “Wikissä ongelmia 22.4.2008

  1. Kari Huittinen

    Huonosti alkaa wiki-kokeiluni. Viime viikolla aloin kirjottamaan työryhmäraporttia wikissä, joka pitäisi pikaisella aikataululla saada valmiiksi. Lauantaina, jolloin olin suunnitellut kirjoittavani tekstiä, wikiä ei pystynyt käyttämään ja nyt tämä tietojen häviäminen. Olin maanantaina 21.4. kirjoittanut neljä tai viisi sivua tekstiä raporttiin, jotka ovat tipotiessään.

    Ei paljoa kannusta jatkamaan uusien työvälineiden kokeilua!

Comments are closed.