Kestävyyttä käytäntöön -projektikurssi 5.-16.5.

Onko joskus turhauttanut, ettei voi vaikuttaa maailman ongelmiin? Oletko halunnut saada kontaktin mahdollisiin työnantajiin? Haluaisitko oppia yhteistyötaitoja ja hyödyntää opittuja tietoja? Olisiko kiva päästä tekemään käytännössä?

Toukokuussa järjestetään ympäristömuutoksen ja -politiikan uusi kurssi Kestävyyttä käytäntöön! Kurssi toteutetaan intensiivisenä projektikurssina, jossa opiskelijat pääsevät pureutumaan todellisiin ympäristöhaasteisiin. Haasteet saadaan yhteistyökumppaneilta, kuten ympäristöalan järjestöiltä, yrityksiltä tai julkisilta toimijoilta, ja kurssi tähtää kohti ratkaisuja, jotka yhteistyökumppanit voisivat ottaa lopulta käyttöön! Kurssilla tartutaan oikeaan ongelmaan, konkretisoidaan sitä ja etsitään lopulta ratkaisuja siihen.

Kurssi koostuu kahden viikon intensiivijaksosta ajalla 5.5-16.5 ja se toteutetaan yhteistyössä Helsinki Think Companyn kanssa. Osa päivistä on itsenäistä työskentelyä. Haasteita työstetään ryhmissä ja jokaisella ryhmällä on yksi yhteistyökumppani. Kurssi on avoin kaikkien tiedekuntien opiskelijoille. Kurssista saa 4 op.

Ilmoittautuminen kurssille alkaa maaliskuun lopussa.

Opettajien akatemian rahoituksella järjestettävää kurssia koordinoivat Leena Helenius, Iitu Kiminki ja Eevi Laukkonen ja sen vastuuopettajana toimii apulaisprofessori Sirkku Juhola.

Lisätietoja kurssista:
leena.helenius(at)helsinki.fi