Kasvata julkaisujesi näkyvyyttä – Kudos-palvelun webinaari 15.5.2017 klo 13:00

Kudos-palvelun [ lue lisää… ] avulla tutkijat voivat kasvattaa julkaisujensa näkyvyyttä ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Miten saat tutkimuksesi erottumaan muista yli miljoonasta vuotuisesta PubMed-artikkelista? Onko kansainvälinen media raportoinut julkaisuistasi? Ovatko tutkijat, toimittajat tai kansalaiset kommentoineet Twitterissä, tai peräti Kiinan Sina Weibossa? Näitä tietoja voit seurata altmetriikkatietokantojen avulla, jotka ovat nyt käytettävissäsi [ PlumX ja Altmetric Explorer ].

Kudos ja Terkko järjestävät webinaarin, jossa pääset nopeasti sisään Kudos-palveluun, ja saat tietää mitä pystyt sillä tekemään ettei tutkimuksesi huku uuden tiedon massaan. Ilmoittaudu jo tänään ja tutustu Kudos-palveluun kätevästi omalta koneeltasi palveluntarjoajan asiantuntijan johdolla. Älä missaa tätä mahdollisuutta!

“Please register for University of Helsinki – Kudos Author Workshop on May 15, 2017 13:00 Finnish Time at:

https://attendee.gotowebinar.com/register/9148710082070988546

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.”

  • Broaden the readership of your research – An independent study has found that proactively explaining and sharing work via Kudos increased full text downloads by 23%.
  • Keep track of all your outreach – Kudos links can be shared via any of your existing networks (Twitter, ResearchGate, LinkedIn etc); its central dashboard maps any clicks on these links against changes in numbers of downloads, altmetrics and citations
  • Manage all your publications in one place – Kudos can be used to explain and share publications from any publisher that provides CrossRef DOIs
  • Make the most of your time – centralizing your outreach and mapping it against meaningful metrics not only helps you understand which activities are worth doing, but also gives the University visibility of your efforts

“Please register for University of Helsinki – Kudos Author Workshop on May 15, 2017 13:00 Finnish Time at:

https://attendee.gotowebinar.com/register/9148710082070988546

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the webinar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*