Koekäyttö: Oxford Research Encyclopedia of Religion 30.11 asti

Oxford Research Encyclopedia of Religion  sisältää yli 270 artikkelia yli kahdestakymmenestä eri aihealueesta. Mukana on mm. raamatuntutkimusta, uskontohistoriaa, uskonnonfilosofiaa, uskontotiedettä, psykologiaa, sosiologiaa ja antropologiaa. Lisäksi artikkeleissa käsitellään uskonnon suhdetta tieteeseen, taiteeseen ja politiikkaan. Eri uskonnoista mukana ovat mm. antiikin uskonnot, kristinusko, buddhalaisuus, hindulaisuus, juutalaisuus ja islam. Ensyklopediaan sisältyy myös ”The Oxford Encyclopedia of Martin Luther. Kirjoittajien joukossa on useita suomalaisia tutkijoita.

Tietokanta on  päivittyvä, ja tulevien artikkeleiden otsikoita voi selata täältä (forthcoming articles).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*