Toinen periodi 2019

Ensimmäinen periodi on vaihtumassa toiseen, jossa tarjolla on Emilia Mataix Ferrandizin kurssi Trading with the Romans: management, regulation, logistics and their reflection in landscapes and material culture (2nd cent BC-4th cent AD). Kurssi alkaa tiistaina 29.10. ja päättyy torstaina 12.12. Opetusta on tiistaisin klo 14.14-15.45 Päärakennuksen salissa 7 ja torstaisin 12.15-13.45 Metsätalon salissa 7.

Laura Nissin Rooman historian käännekohtia –kurssi, joka on kolmannessa periodissa on saanut myös tarkemman ajan ja paikan. Muistutuksena kuitenkin vielä, että aina ennen kurssien alkua kannattaa ajat ja paikat tarkistaa WebOodista, koska ne saattavat olla muuttuneet.

Koko lukuvuoden opetustarjonta löytyy täältä. Jos haluat tenttiä tai suorittaa esseenä kursseja, voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse (samuli.simelius@helsinki.fi).

Samuli Simelius