Lukukausi lähestyy – odotettavissa korkeapainetta

Pikku-Tankavaaran rinteiden koivuissa lehtiin syttyvät ensimmäiset ketunhännät loistamaan keltaisuuttaan, kehnäsienet ja karvarouskut täplittävät polunvarsia, myöhemmin myös kastiketta, ja koillisesta puhaltaa raikas tuuli.

Pääkaupungissa syksyn lähestyminen näkynee lähinnä markettien syyskuvastoiden täyttäessä postiluukun, mutta yhtä kaikki lukukausi lähestyy kuin korkeapaine idästä.

Dilemman tuutorit ovat tahollaan aktiivisesti valmistelleet pehmeää laskua filosofianopiskeluun uusille fukseille, ja myös järjestön puheenjohtajan huhutaan heränneen kesäuniltaan, ja valmistelevan fukseille ns. “elokuun manifestia”. Vaikka kesätentit olisivatkin jääneet tähdellisempien toimintojen tieltä, voi syksyn aloittaa virkistävästi kirjatentillä, joka kätevästi vielä mahtuu kesäpistekiintiöön.

Myös tuutoreiden esittelyjä fukseja varten on tupsahtanut nettisivuille, parhaiden perinteiden mukaan ei kuitenkaan kaikkia kerralla, jääpähän sitten jotain vielä jännättäväksi syyskuuhun. Oho, mikä kesätuutori – katso kuvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *