Kuppala UP

Luvassa on tiistai-illan täydeltä lohtua kesän hylkäämille sieluille, kun Dilemman legendaarinen musiikki-ilmiö KUPPALA (UN)PLUGGED järjestetään jälleen ensi viikolla  20.9. klo 19 alkaen (eli ei sittenkään maanantaina, kuten tapahtumakalenterissa lukee).  Illan musiikkitarjonnasta vastaa ken hyvänsä esiintymään rohkeneva, sillä lava on vapaa ja soittimetkin valmiina: Kuppalasta pitäisi löytyä mikkien lisäksi ainakin kitara, basso, piano ja rummut. Tule ja valloita estradi tai saavu vähintään paikalle, kun syksyn yllätyksellisin äänimaisema lietsoo kellarillisen juhlaväkeä tanssin partaalle.
Tervetuloa!

Dilemma’s open stage music event KUPPALA (UN)PLUGGED will take place on Tuesday the 20th of September at 19 –>. Guitar, piano, bass guitar, drums and mics will be available.
Welcome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *