Studia Generalia

Oletko kiinnostunut kasvatustieteen ohella myös muista tieteenaloista? Haluaisitko tutustua ajankohtaisiin teemoihin luennoilla ilman tenttiahdistusta ja oppimispäiväkirjoja? Tähän tuo ratkaisun Studia Generalia!

Studia Generalia on Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa vuodesta 2010 eteenpäin toteutettu hanke, jonka tavoitteena on välittää tietoa yliopiston eri tieteenalojen tutkimuksesta suurelle yleisölle. Studia Generalia-luentosarjat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, joten voit halutessasi ottaa mukaan niin äidin, kaverin kuin anopinkin. Opintopisteitä osallistumisesta ei kerry, mutta luentosarjat ovat luonteeltaan interaktiivisia ja mielenkiintoista keskustelua on varmasti luvassa!

Syksyn 2012 luentosarja järjestetään torstaisin 11.10.–15.11. klo 17.00–19.00, teemana Ruoka ja elämä. Ensimmäisen luennon (11.10, eli jo huomenna!) aiheena on Ravitsemuksen perusteet, josta tulee luennoimaan dosentti Kirsi Pietiläinen, sekä professori Marina Heinonen. Tarkempi aikataulu löytyy täältä.

Studia Generalia-luentosarjat löydät myös netistä. Suorat lähetykset ja aiempien luentosarjojen tallenteet löytyvät täältä. Kustakin luennosta julkaistaan myös tiivistelmä, jonka löydät täältä.

Luennoilla tavataan!

(Lähde: http://www.avoin.helsinki.fi/studiageneralia/index.htm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *