Tiederetriitti Hämeenlinnassa

Tutkijapiirin ensimmäinen tiederetriitti suuntasi Hämeenlinnaan tutkijapiirin entisen vetäjän maisteri Otso Huuskan residenssiin 11.-13.5.2012.

Viikonlopun tieteellinen sisältö koostui ryhmissä toteutetuista tutkimusprojekteista, joissa selvitettiin kokeellisesti ja/tai teoreettisesti erilaisia ilmiöitä. Toteutettuja projekteja olivat mm. sumukammio-hiukkasilmaisimen rakentaminen ja Leidenfrostin ilmiön tutkiminen

Työskentely jatkui koko viikonlopun ja sitä rytmitettiin sopivin aikavälein pidetyillä lyhyillä katsauksilla, joissa ryhmät esittelivät saamiaan tuloksia muille ja saivat muilta ryhmiltä ideoita työhönsä.

Tutkimuksista pidettyjen esitelmien kalvot ovat saatavilla pdf-muodossa tästä.

This entry was posted in Tapahtumat, Tiederetriitit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *