Kandidaatin tutkinto: mitä, milloin, miten?

Seuraavan tutkijapiirin aiheena on kandidaatin tutkinto. Vastauksia ainakin seuraaviin kysymyksiin: mitä pitää tehdä, kenelle pitää puhua, miten pääsen alkuun tutkielman kanssa, kuka minun ohjaajani on, pitääkö tutkielma tehdä kesätöissä vai ei, mitä jos jonain päivänä saa tarmonpuuskan alkaa tehdä kandia yms yms.

Laitoksen opintoasiainsuunnittelija Piia Saarinen kertoo miten kandiksi valmistumisen teoria ja käytäntö toimii. Varaa mukaan iso kasa “entäpä jos haluaa…”, “mitä sitten kun…” ja muita vastaavia kysymyksiä.

Tapahtuma järjestetään torstaina (31.1.) klo 14. Tilana on poikkeuksellisesti Exactumin sali B121.

This entry was posted in Tapahtumat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *