Parempaa yhteiskuntaa rakentamassa

Helsinki Think Companyssa ei suinkaan siirrytty vapun jälkeen kesälaitumille, vaan pöhinää on riittänyt!

Perjantai-iltapäivänä Master Class -mentoroinnit vetivät Vuorikadulle yhteiskunnan ongelmiin tarrautuvia nuoria. Master Class on hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden haasteisiin pureutuva ohjelma. Seminaarien ja ryhmätöiden avulla opiskelijat kartoittavat uusia keinoja siihen, miten yhteiskunnan resurssit saataisiin käyttöön hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.
Maailmanparannus on vakavaa puuhaa! Pienryhmien projektit etenivät kofeiinin voimin.

Tälläkin viikolla Vuorikadulla järjestetään mielenkiintoisia tapahtumia. Huomenna YritysHelsingin teema-aamussa kahvitellaan ja jutellaan kasvuyrittäjyydestä. Iltapäivällä on yritysinfo, minne ehdottomasti kannattaa tulla kuuntelemaan neuvoja, jos yrityksen perustaminen kiinnostaa! Been There – Done That -sarja jatkuu keskiviikkoaamuna Linkon Vesa Perälän johdolla. Perälältä voisikin saada uutta inspiraatiota elämään (ja kesän varalle)!

Paikan päälle saa tulla myös ihan vain tekemään töitä ja innovoitumaan. Hostit ovat paikalla maanantaista perjantaihin 10-18, tervetuloa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *