Pannariperjantai!

1209299_627845227259509_1735400362_n
No mutta onhan Think Company nyt maailman siistein duunipaikka! Tulin töihin ja vastassa oli uunituoretta pannukakkua. Katja oli ollut tuottoisa oman työvuoronsa aikana 🙂

IMG_0125IMG_0124 “Tultiin tänne ihan vaan brainstormaamaan, kun meillä on vähän yrittäjyysvisioita! Ei oo ennen käyty täällä, mutta tiedettiin tilan olemassaolosta ja päätettiin tulla tsekkaamaan millanen paikka tää on.”

Ihan hyvä ajoitus tulla tsekkaamaan tilat ja pitämään palaveria, kun vastassa on kaksi pellillistä pannukakkua sekä pannarin kaveriksi hilloa ja sokeria. Ja itseäni odottaa oikein rattoisa junamatka kotiin Pohjois-Pohjanmaalle, kun sieppaan kaikki ylijäämäpannarit matkaevääksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *