Hyperlokaalien julkaisujen kartoituskierroksen ensimmäinen vaihe loppusuoralla

“Hyperlokaali julkaiseminen – paikallismedian uudet muodot”-hankkeessa tehtävä julkaisujen kartoitus etenee. Kartoitamme, millaista hyperlokaalia julkaisemista Suomessa on ja tarkastelemme lisäksi paikallisia verkkoyhteisöjä, jotka eivät ole lähtökohtaisesti journalistisia mutta toimivat uutistiedon ja keskustelujen lähteenä. Kartoituksen ensimmäinen vaihe, soittokierros Suomen kuntiin, on loppusuoralla. Tähän mennessä on tavoitettu 225 kunnan edustaja. Olemme saaneet paljon arvokasta tietoa paikallisista julkaisuista, kiitos kaikille vastaajille! Tietoa käytetään taustatietona kartoituksen toisessa vaiheessa, jossa analysoimme eri puolilla Suomea ilmestyviä hyperlokaaleja julkaisuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *