Nya styrelsen: Proggis

Hej! Vem är du?

Mitt namn är Jessica Björklöf. Jag är aktiv, barnslig och alltid på gott humör. Då jag lekt namnlekar under årens lopp och man ska säga något som börjar på samma bokstav som ens namn har jag oftast valt något av orden: Jordgubbe, jordklot eller jaguar. Ja, vad beskriver en person bättre än det?

Varför valde du att börja studera journalistik?

Jag har alltid gillat att skriva och har bland annat funderat på att arbeta utomlands på någon trevlig lifestyle tidning i framtiden. Men har även tänkt på en mängd andra saker så jag tar väl ett år i taget och ser vart det bär!

Vilken är din roll i J-komms styrelse och varför valde du den?

Jag ville bli proggis eftersom att jag själv vill göra en massa, helatiden. Så jag tänkte väl att jag kan bidra med min energi till J-komm. Ja, och så är jag vårens reseledare också. Inte länge kvar tills Amsterdam hörrni!

Vem är du på sitsefterfesten?

The dancing queen med några nakkin här och där.

Vad har du alltid i ditt kylskåp?

Fetaost och pesto.

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *