Den nya styrelsen: Sekreterare

Hej! Vem är du?

Jag heter Evelina Kulp, men blir gärna kallad för till exempel Eve, Memelina, Meme, Evve, KULP eller något annat fint. Mina unique selling points är att jag har naturligt rött hår, alltid har ångest över något och skrattar åt mina egna skämt.

Varför valde du att börja studera journalistik?

*Media* var ett av de intressen jag alltid kom tillbaka till när jag funderade över vad jag skulle göra med mitt liv. Och så hade jag kanske blivit lite frälst av att typ titta på Historieätarna och lyssna på Alex & Sigges podcast. Ungefär därför började jag plugga journalistik.

Vilken post har du i J-komm och varför har du valt just den?

Jag är sekreterare. Tänkte att det skulle vara mysigt att skriva upp vad alla säger och känna sig lite viktig.

Vem är du på sitsefterfesten?

Försöker mest skaffa nya kompisar och dricka öl.

Vad har du alltid i ditt kylskåp?

Någonslags kaffemjölk. Just nu låtsas jag vara vegan och kör på soja-varianten.

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *