Den nya styrelsen: ordförande

Nu är det dags att presentera J-komms nya styrelse! Först ut i presentationen är vår fantastiska ordförande!
Hej! Vem är du?

Jag heter Johanna och kommer ursprungligen från Vasa och Korsholm. Just nu är jag inne på mitt andra studieår och trivs väldigt bra i Helsingfors. På fritiden gillar jag att lata mig, syssla med musik, rita och studera geografi haha.

Varför valde du att börja studera journalistik?
Intresset för språket har alltid funnits där, och som liten lagade jag egna tidningar åt familjen. Jag ville ha en utbildning som kommer ge mig allmänbildning i många år framöver och är nyfiken på d
et mesta. Jag tycker att journalistik var ett rätt så bra val.

Vilken post har du i J-komm och varför har du valt just den?

I år är jag ordförande, jeee! Jag vet egentligen inte varför jag ställde upp till just den posten för att vara helt ärlig. Men att sitta med i J-komms styrelse är superkul och en lär sig massor av nyttigheter.

Vem är du på sitsefterfesten?

Den som tycker att alla ska ha kramar och lite extra kärlek.

Vad har du alltid i ditt kylskåp?

De vanliga sakerna och egenplockade bär från villan i Köklot (eller ‘lande’ som det sägs här)..

Author: Deleted User

Special user account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *