FeedNavigatorissa uusi Suomi-kategoria

Huippusuositussa Terkon JournalNavigator -palvelussa on nyt myös uusi Suomi-kategoria. Sen avulla pystyy seuraamaan helposti mm. kotimaisia uutispalveluita ja verkkopäiväkirjoja, blogeja.

Yhdestä osoitteesta löytyvät mm. Lääkärilehden, Mediuutisten ja Poliklinikka.fi:n ajankohtaiset uutiset sekä STM:n, Kansanterveyslaitoksen, Stakesin ja Lääkelaitoksen tiedotteita. Palveluun on koottu myös useita mielenkiintoisia blogi-palveluita.

Näiden lisäksi Suomi-kategoriasta löytyvät useiden kotimaisten tutkijoiden uusimmat tieteelliset julkaisut. Helsingin yliopistosta pystyy seuraamaan mm. Helka-kirjastoluettelon ja Digitaalisen kurssikirjaston uutuussyötteitä sekä ajankohtaisia lääketieteellisiä väitöskirjoja.

FeedNavigator on kaikille avoin ja maksuton palvelu, johon ei tarvitse edes rekisteröityä. Räätälöimällä MyFeed -osion itselleen, asiakas saa käyttöönsä tarkasti fokusoidun ja ehdottoman ajantasaisen uutuuspalvelun. Help-osiossa asiakas voi tallentaa omalle profiililleen ID-tunnuksen, jonka avulla omat valinnat voi siirtää eri laitteille, esimerkiksi kotikoneelle tai mobiililaitteeseen.

FeedNavigatorista on myös mobiiliversio, joten liikkeellä oltaessakin uusien aineistojen seuraaminen on todella helppoa nykyaikaisella mobiililaitteella.

FeedNavigator: http://www.terkko.helsinki.fi/feednavigator/