FeedNavigatoriin lisätty social bookmarking -toiminto

Terkon huippusuosittuun FeedNavigator -uutuusseurantapalveluun on lisätty ns. social bookmarking -toiminto. Yhteisiä kirjanmerkkejä tarjoavien palveluiden avulla linkit pysyvät järjestyksessä, ovat saavutettavissa mistä tahansa ja luovat yhteisöllisyyttä käyttäjiensä kesken. FeedNavigatorin bookmark-toiminnon kautta viite on mahdollista siirtää useimpiin käytetyimpiin social bookmarking -palveluihin kuten del.iciou.us, digg ja facebook.

Näiden lisäksi uutuusviitteet saa nyt siirrettyä helposti myös tieteellisiin social bookmarking -palveluihin kuten CiteULike, Connotea (Nature Publishing Group) ja 2collab (Elsevier). Mitä palvelua käytätkään, niin FeedNavigator tekee sen hyödyntämisen entistä sujuvammaksi.

Muista myös FeedNavigator -palvelun sisäinen save-toiminto, jonka avulla viite voidaan pikatallentaa MyArticles -osioon.

FeedNavigator on kaikille avoin ja maksuton palvelu, johon ei tarvitse edes rekisteröityä. Räätälöimällä MyFeed -osion itselleen, asiakas saa käyttöönsä tarkasti fokusoidun ja ehdottoman ajantasaisen uutuuspalvelun. Help-osiossa asiakas voi tallentaa omalle profiililleen ID-tunnuksen, jonka avulla omat valinnat voi siirtää eri laitteille, esimerkiksi kotikoneelle tai mobiililaitteeseen.

FeedNavigatorista on myös mobiiliversio, joten liikkeellä oltaessakin uusien aineistojen seuraaminen on todella helppoa nykyaikaisella mobiililaitteella.

FeedNavigator: http://www.terkko.helsinki.fi/feednavigator/