4 Replies to “Cinahl -tietokanta siirtynyt uuteen käyttöliittymään”

  1. Hei!

    En onnistunut pääsemään Cinahl:iin kotikoneelta. Minulla on Vertex-käyttäjätunnukset, mutta ne eivät ilmeisesti toimi uudessa Cinahlissa? Miten toimin, jotta pääsen Cinahliin? Pystynkö vaihtamaan database:a, jos teen haut esim Medlinessa ja haluan sitten katsoa myös Cinahl:n?
    Oliko tästä muutoksesta etukäteen tiedote, jota en ole huomannut?

  2. EBSCO-tietopalveluyritys on ostanut Cinahl-tietokannan oikeudet. Yritys pidättää itselleen oikeudet tarjota tietokantaa ainoastaan oman käyttöliittymänsä kautta, josta johtuen se on poistettu Vertex-palvelusta.

    Cinahliin pääsee edelleen Helsingin yliopiston ja HYKSin verkoissa olevilta koneilta. Etäkäyttöön tarvitaan HY:n käyttäjätunnus, jonka avulla käyttö onnistuu joko etäyhteydellä tai Nelli-portaalin kautta.

    Hakua ei voi enää automaattisesti suorittaa Medlinessa, koska järjestelmät ovat erillisiä. Vertex-palveluun on lisätty uusi Nursing@Ovid-portaali ja Ovid Nursing Database entisen British Nursing Indexin rinnalle. Suosittelemme näiden käyttöä lampimästi.

  3. Hei,
    en pääse kotikoneelta Cinahliin. Minulla in HY-tunnukset, joilla pääsen Medlineen ja Scobukseen, mutta Cinahl ei onnistu. Mikä on oikea aloitussivu ja millä käyttäjätunnuksella/salasanalla pääsen Cinahliin myös kotoa?
    Kiitos avustanne!

Comments are closed.