Nursing@Ovid -portaali lisätty Vertex-palveluun

Hoitotieteiden tietokantatarjonta laajenee merkittävästi, sillä Terkko tarjoaa nyt asiakkailleen uuden Nursing@Ovid -portaalin huippusuositussa Vertex-palvelussa. Nursing@Ovid toimii samalla innovatiivisella OvidSP-käyttöliittymällä kuin muutkin Vertex-palvelun  tietokannat, kuten esimerkiksi Medline, Ageline ja Evidence Based Medicine Reviews. Käytettävissä ovat myös kaikki Vertexin keskeiset palvelut: henkilökohtaiset käyttötilit, automaattiset uutuuseurannat, kokotekstilinkitys, hakutulosten virtaviivainen käsittely ja paljon muuta.

Nursing@Ovid -portaali hyödyntää kontrolloitua sanastoa Ovid Nursing Subject Thesaurus, joka pohjautuu käytännön elämän hoito- ja terveystieteelliseen terminologiaan. Portaali sisältää mm. Ovid Nursing Database -viitetietokannan.

Älä myöskään unohda Vertexin toista tärkeää hoitotieteilijän tietokantaa British Nursing Indexiä. Nyt on helppoa etsiä Ovid Nursing Databasea ja British Nursing Indexiä yhtäaikaa ja tehostaa hoitotieteellistä hakukokemusta merkittävästi.

Vertex-palvelu: http://vertex.helsinki.fi/