Medic-tietokannassa jo yli 100 000 viitettä

Medic on Terkon tuottama kotimainen terveystieteellinen viitetietokanta. Medic on perustettu vuonna 1978, joten tänään se sisältää ainutlaatuisen yli kolmikymmenvuotisen tietopaketin Suomessa julkaistusta terveystieteellisestä kirjallisuudesta. Nyt Medicin viitteiden määrä on ylittänyt jo 100 000:n rajapyykin.

Medic sisältää viitteitä suomalaisista lääke- ja hoitotieteellisistä artikkeleista, kirjoista, väitöskirjoista, opinnäytetöistä ja tutkimuslaitosten raporteista. Tieteellisten lehtien lisäksi artikkeleita valitaan ammatti- ja potilaslehdistä. Artikkeleita valitaan jopa noin 80 lehdestä. Aktiivisten lehtien luettelo on saatavilla Medicin lehtihaku-toiminnon avulla.

Tietokannan huippumoderni käyttöliittymä tarjoaa uudenlaisen hakukokemuksen, sillä sen käytettävyys sekä haku- ja selailuominaisuudet ovat entistä monipuolisempia. Liittymästä löytyvät nyt mm. SFX- ja RefWorks -linkitykset sekä tiedonhausta muodostuva hakuhistoria. Hakutulokset voidaan mm. lähettää sähköpostilla toivottuun osoitteeseen.

Mitä Suomessa julkaistaan lääke-, hoito- ja terveystieteen alalla? Vastaukset löydät ainoastaan Medic-tietokannan avulla, tutustu jo tänään!

Medic-lisätietoja: http://www.terkko.helsinki.fi/medic/lisatieto.htm

Medic-tietokanta: http://www.terkko.helsinki.fi/Medic/