Best Practice – parasta praktiikkaa Terkon kautta

Terkko on hankkinut asiakkaidensa käyttöön uuden Best Practice -tietoaineiston. Best Practice tarjoaa ajanmukaista tietoa, nopeasti ja vaivattomasti suoraan hoitotilanteessa käytettäväksi. Uusimpien tutkimustulosten tiivistäminen ja yhdistäminen hoitosuosituksiin sekä askel askeleelta tapahtuva lähestymistapa – ennaltaehkäisy, diagnoosi, hoitokeinot, ennuste – takaavat ainutlaatuisen käytettävyyden silloin kun tietoa eniten tarvitaan. Best Practice sisältää jo yli 10000 diagnoosia ja sitä päivitetään taukoamatta. Uudet aihealueet löytyvät helposti oman sivunsa kautta tai niitä on mahdollista seurata Terkon FeedNavigator-palvelun kautta.

Terkon ennen tilaaman Clinical Evidence -kirjan tietokantaversio on myös sisällytetty Best Practice -palveluun.  Huomioida kannattaa myös englanninkieliset potilaiden ohjelehtiset, usein tarpeellinen lisä nykypäivän potilastyössä!

Best Practicea voidaan käyttää normaalisti suorana verkkopalveluna, mutta rekisteröitymällä My Best Practice -käyttäjäksi saadaan käyttöön mm. tiedonhakujen tallennusmahdollisuus.

Best Practice Mobile on myös Terkon asiakkaiden käytössä, lue käyttöohjeet Best Practice -sivuilta.

Best Practice löytyy MyTerkko-palvelun EBM – Decision Support -ikkunasta, Terkon kotisivun pikalinkkien kautta ja Nelli-portaalista. Best Practice Mobile löytyy Terkko Mobile -sivulta.

MyTerkko

Terkon kotisivu

Nelli-portaali

Terkko Mobile