Vertexiin huippukiinnostavia uutuksia: lisätty mm. My Projects

Terkon Vertex-palvelu, lääketieteen ja hoitotieteen johtava tietopalvelu, tarjoaa nyt uudistetun OvidSP-hakuliittymän. Se tuo Vertex-asiakkaille uusia, jännittäviä mahdollisuuksia tehostaa tieteellistä tiedonhakua ja -hallintaa.

Palveluun on lisätty uunituore My Projects -osio, jonka avulla käyttäjä voi hallinnoida Vertexin tarjoamia tietoaineistoja järjestämällä ne eri projekteihin ja kansioihin. My Projectsiin voidaan lisätä mm. hakutuloksia, kokotekstiartikkeleita ja niiden yksittäisiä kuvia, e-kirjoja ja Vertexin ulkopuolisia tiedostoja.

My Projects löytyy uudesta käyttöliittymästä My Workspace -palkin kautta. Sieltä löytyvät My Projectsin lisäksi myös käyttäjän uutuusseurantahaut ja eTocs-sisällysluettelopalvelut. My Workspace on henkilökohtainen alueesi Vertex-portaalissa, joten sen käyttö tulee aloittaa luomalla itselleen oma käyttäjätunnus My Account -linkin kautta. My Account -tilin luomiseen kuluu vain muutamia sekunteja, sen jälkeen käytössäsi ovat Vertexin tiedonhallintavälineet kaikessa laajuudessaan.

PubMed on hyvä googlemainen hakuliittymä nopeisiin Medline-hakuihin, mutta kun sinä ja tutkimusryhmäsi suhtaudutte vakavasti tutkimuksen tiedonhallintaan, niin valintana on ilman muuta Vertex-palvelu.

Vertex: http://vertex.helsinki.fi/

Lisätietoja uudesta OvidSP-hakuliittymästä: