Tutkija, nopeuta artikkelisi julkaisua standardoidun vertaisarvioinnin avulla

Terkon uusi innovaatio, lehtiin sovellettu Terkko Factor tarjoaa ainutlaatuista tietoa tieteellistä lehdistä yhdistämällä kolmen järjestelmän arviot tähtiluokitukseksi. Sen avulla lehtiä voi selata aiheenmukaisesti ja valita eniten tähtiä saanut lehti julkaisukanavaksi, jolloin omasta artikkelista saa maksimaalisen hyödyn.

Rubriq, aivan uusi palvelu tuo toisenlaisen näkökulman artikkelien julkaisemiseen. Rubriq tarjoaa riippumatonta tieteellistä vertaisarviointia, jossa vastauksen saa viikossa (beta-vaiheessa kahdessa viikossa). Vastaus pohjautuu standardoituun tuloskorttiin, joka on jaettu kolmeen osioon: ‘Quality of Research’, ‘Quality of Presentation’ ja ‘Novelty and Interest’. Palvelu tarjoaa myös suosituksen mihin lehteen käsikirjoitus kannattaa lähettää ja lisäksi plagiaattitarkistuksen.

Juuri avatussa beta-vaiheessa otetaan vastaan käsikirjoituksia immunologian, mikrobiologian ja syöpätutkimuksen aloilta. Palvelun toinen ja kolmas vaihe lisäävät muitakin aihealueita ja uusia komponentteja.

Rubriq löytyy nyt Terkko Navigatorista, joten käy lisäämässä se omaan kirjastoosi: http://www.terkko.helsinki.fi/rubriq

Lehdet Terkko Navigatorissa listattuna Terkko Factorin mukaan: http://www.terkko.helsinki.fi/medicine/journals/terkkofactor

http://youtu.be/HSI1mgjtC8g