Terkko Central Index – uusimman tiedon lähteille Terkko Navigatorin Feeds-haun kautta

Terkko Central Index on Terkko Navigatorin alati sykkivä sydän, taustatietokanta, jonka avulla löytyvät uusimmat ja tärkeimmät artikkelit tieteellisistä lehdistä, uutispalveluista ja vaikkapa blogeista. Terkko Central Index on ainutlaatuinen, täysin reaaliajassa toimiva palvelu, jollaista ei muualta löydy.

Terkko Central Indexiin kerätään RSS-syötteiden avulla viimeisimmät tiedot eri lähteistä (lehdet, uutiset, blogit), joten uusimmat artikkelit ovat löydettävissä palvelun kautta minuuteissa julkaisun jälkeen. Terkko Central Index sisältää tuhansia lähteitä, joten taustatietokanta tarjoaa laajan valikoiman uusinta uutta lääketieteen alalta.

Hakuja Terkko Central Indexiin voidaan tehdä Terkko Navigatorin ylänavigaatiopalkin ‘Feeds‘-osion kautta. Osoita oikean yläkulman hakulaatikkoa hiirellä, niin saat esille erilaisia hakuapuja: miten katkaiset hakusanasi tai miten käytät Boolen operaattoreita jne. Oletusarvona on AND, joten voit tehdä helposti esimerkiksi haun ‘ADHD autism’.

Hakutuloksia voi järjestää Terkko Navigatorin innovatiivisen liukuvalikon avulla skaalalla Relevant – New. Rekisteröityneenä asiakkaana voit myös tallentaa tekemäsi haun: ‘Save to my page’. Voit käydä suorittamassa saman haun aina kun se on tarpeellista My Feeds -sivun kautta.

Älä etsi ainoastaan aineistoja, vaan mene suoraan asiaan ja tee aiheenmukainen tiedonhaku samantien Terkko Navigatorissa. Tutustu jo tänään!

Terkko Central Index Terkko Navigatorin ‘Feeds‘-osiossa: http://terkko.helsinki.fi/medicine/