Valitse Terkko kaukopalvelu – kun Terkko Navigator ei riitä

Terkko Navigator sisältää tuhansia kokotekstilehtiä, -kirjoja ja -tietokantoja. Joskus kuitenkin saatat törmätä lähteeseen, jota ei palvelusta löydy. Silloin kannattaa muistaa, että voit tilata minkä tahansa julkaisun Terkko kaukopalvelun kautta.

Nykypäivän tiedonhakijoista voi tuntua, että kaikki tarpeellinen löytyy joko Googlen tai Terkko Navigatorin avulla. Näin ei kuitenkaan ole, sen todistavat kymmenet Terkko kaukopalvelun asiakkaat päivittäin. Kun lähetät tilauksen Terkko kaukopalveluun, niin samalla hetkellä käynnistyy valtava julkaisun metsästysprosessi. Kymmenien vuosien kuluessa syntynyt kaukopalveluverkosto, josta Dan Brown voi vain uneksia, aktivoituu ja nämä nykypäivän sherlockit antavat sormiensa juosta näppäimistöillä, eivät jätä nurkkaakaan koluamatta kellareissa, ovat sekunneissa yhteydessä joko Australiaan tai Islantiin, tai mihin tahansa josta löytyy samanmielinen verkoston jäsen. Heidän yhteisenä tavoitteenaan on löytää ja toimittaa tilattu julkaisu asiakkaalle. Mottona toimiikin: viitattu lähde on parempi luettuna kuin lukemattomana.

Asiakkaat voivat tehdä kaukopalvelutilaukset usealla, juuri heille sopivalla, tavalla. Tutustu mahdollisuuksiin! Tilaukset onnistuvat myös tärkeimpien tietokantojen, kuten PubMed, Vertex, Medic, FeedNavigator, Terkko Navigator, kautta.

Terkko kaukopalvelu on aina ollut alan jättiläinen Suomessa, ja nykyisin Terkko kaukopalvelu toimittaa pyydetyt tilaukset mm. kaikille Helsingin yliopiston kolmelle luonnontieteiden kampukselle.

Kun Google vie sinut umpikujaan, valitse tiedonhaun todelliset ammattilaiset ja testaa heidän taitonsa. Terkko kaukopalvelu – nopeasti, varmasti, edullisesti!

Terkko kaukopalvelu: http://terkko.helsinki.fi/terkko-kaukopalvelu