Terkko Navigator fokuksessa: anestesiologia ja tehohoito

Terkko Navigator on massiivinen lääketieteellisen tiedon keskittymä tuhansine lehtineen, kirjoineen, tietokantoineeen ja palveluineen. Sen avulla voi seurata uusimpia artikkeleita reaaliajassa (nopeammin kuin PubMedissa!), tehdä kattavia hakuja tietokantoihin ja tarkistaa nopeasti jonkin asian keskeisestä kirjasta.

Terkko Navigatorin käyttöä auttaa myös aineistojen ja palveluiden luokittaminen eri kategorioihin. Esimerkiksi Anesthesiology and Intensive Care tarjoavat tämän erikoisalan palvelut helposti selattavina. Kaikki aineistot on vaivatonta myös lisätä omaan kirjastoon ‘Add to my page’ -napin avulla.

Aihealueen suosituimmat lehdet: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care/journals/

Seuraa aihealueen lehtien uusimpia artikkeleita reaaliajassa: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care/journals/newcontent

Aihealueen käytetyimmät kirjat: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care/books/

Aihealueen uudet kirjat: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care/books/new

Anestesiologian ja tehoidon käyttäjäyhteisö: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care/profiles/

Aihealueen sivuston oikeasta yläkulmasta löydät myös palvelevan Terkko-informaatikon, jolle voit lähettää viestin tai kysymyksen suoraan liittymästä. Muista, että voit lisätä oman Terkko-informaatikkosi myös omalle sivullesi, silloin palveluksessasi on aina Terkon huippuammattilainen.

Terkko Navigator Anesthesiology and Intensive Care: http://terkko.helsinki.fi/anesthesiology-and-intensive-care