Terkko Navigator on-demand: paras palvelukanava sinunkin organisaatiollesi?

Terkko Navigator on kirjastopalveluiden huikea menestystarina: yli 150 000 käyttäjää joka kuukausi! Terkko Navigator on palvelu, jossa integroidaan lehdet, kirjat, tietokannat, palvelut ja uutuussyötteet yhtenäiseksi proaktiiviseksi käyttöliittymäksi, johon Terkon asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus rakentaa myös oma Terkko-palvelunsa.

Terkko Navigator on kokonaan Terkossa ideoitu, kehitetty, toteutettu ja ylläpidetty palvelu. Siten sen tarjoama joustavuus on suurten tietojärjestelmien maailmassa täysin poikkeuksellista. Palvelu on kehitetty mobile first -pohjaisesti, joten Terkko Navigator toimii haluamallasi laitteella: älypuhelimella, tabletilla, kannettavilla tietokoneilla tai pöytälaitteilla. Sinun ei tarvitse ladata ja asentaa erillisiä appseja tai sovelluksia, vaan avaa laitteesi selainohjelma ja ohjaa se oikeaan paikkaan.

Terkko Navigator laajenee nyt myös Helsingin yliopiston ja HYKSin ulkopuolisille organisaatioille. Terkko Navigator on-demand on suunniteltu organisaatioille, jotka haluavat laajentaa kirjastopalvelunsa digitaalisiksi. Terkko Navigator on-demand -palvelussa organisaation jäsenet saavat käyttöönsä koko Terkko Navigatorin palvelukokonaisuuden, räätälöidyn käyttöliittymän oman organisaationsa materiaaleihin ja jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle oman henkilökohtaisen kirjaston rakentamisoption.

Terkko Navigator on-demand on edullinen ja läpinäkyvästi hinnoiteltu palvelu: tilaajaorganisaatio maksaa vain käyttämistään palveluista. Kun asiakas törmää haluamansa artikkelin kohdalla maksumuuriin, niin sen tilaaminen palvelun kautta on huippuvaivatonta. Pari klikkausta ja artikkeli on jo tulossa! Terkko Navigator on-demand -palvelun vuosihinta määräytyy näiden tilattujen artikkelien perusteella: vain yksi vuosilaskutus, joka mahdollistaa organisaation jäsenten omatoimisuuden artikkelien tilaamisessa. Terkko Navigator on-demand tarjoaa räätälöidyn artikkelitilauslomakkeen, joka on aina tarjolla, joko artikkelisivulla tai palvelun etusivulla.

Tutustu jo tänään!

Terkko Navigator on-demand: http://terkko.helsinki.fi/terkko-navigator-on-demand