Rakenna oma Terkkosi – rekisteröidy Terkko Navigatoriin jo tänään!

Terkko Navigator tarjoaa tuhansia lehtiä ja kirjoja sekä satoja tietokantoja ja muita palveluita. Voit valita näistä haluamasi omaan kirjastoosi, joten jatkossa löydät ne helposti ja nopeasti.

Terkko Navigatoriin kirjautuminen (ja ensimmäisellä kerralla rekisteröityminen) löytyy kätevästi näytön oikeasta yläkulmasta. Rekisteröityminen (New user? Sign up!) tapahtuu minuutissa tai parissa, jonka jälkeen oman kirjaston rakentaminen voi alkaa. Jos käytät Terkko Navigatoria vain omilta laitteiltasi, niin uloskirjautuminen on tarpeetonta. Omaan kirjastoosi pääset klikkaamalla oikeassa yläkulmassa omaa käyttäjätunnustasi ja avautuneesta valikosta valitsemalla haluamasi kokonaisuuden.

Miksi etsisit käyttämäsi lehdet, kirjat ja tietokannat aina uudestaan, kun voit tallentaa ne omaan kirjastoosi. Ensimmäisellä kerralla etsi tietty lehti, klikkaa lehden nimeä ja lehden Terkko Navigator -kotisivulta valitse ‘Add to my page‘. Kyllä, oman Terkon rakentaminen on todellakin näin helppoa!

Lähteen (lehti, kirja, tietokanta) Terkko Navigator -sivulla pääset alkuperäiseen palveluun klikkaamalla oikean laidan ‘Open‘-linkkiä.

Terkko Navigator – sinunkin oma Terkkosi!

Terkko Navigatorhttp://terkko.helsinki.fi/