Kuntoutusportti ja muut rehabilitation-aineistot Terkko Navigatorissa

Terkko Navigator tarjoaa kätevästi kaikki tietyn erikoisalan tai aihealueen aineistot ja palvelut helposti selattavassa muodossa. Näin myös ‘Physical and Rehabilitation Medicine‘ -kategoriassa, jonka kautta uusimmat otsikot, lehdet, kirjat ja tietokannat löytyvät helposti.

Feeds-osiosta näet nopeasti uusimmat artikkeli- ja uutisotsikot ja ainutlaatuisen liukuvalikon avulla voit painottaa joko uutuus- tai luetuimmuusaspektia.

Journals koostaa tärkeimmät kuntoutuslehdet yhteen paikkaan ja niitä voi selata vaikka Impact Factor -luvun mukaisessa järjestyksessä.

Books tarjoaa kymmenien kuntoutuskirjojen kirjahyllyn, joka on aina käytettävissä. Eniten käytetyt kannattaa tallentaa asiakkaan omaan kirjastoon.

Databases & Sites sisältää nyt myös uuden Kuntoutusportti-palvelun:

Kuntoutusportti on Kuntoutussäätiön ylläpitämä kuntoutuksen ja sen tutkimus- ja kehittämistiedon verkkopalvelu. Palvelu sisältää tietoa kuntoutuksesta, alan toimijoista, tiedonlähteistä ja ajankohtaisista asioista. Kuntoutuksen tutkimus- ja hanketietokannasta löytyy kuntoutusalan hankkeita, tutkimuksia ja julkaisuja.

Terkko tarjoaa kuntoutuksen tärkeimmät aineistot ja palvelut innovatiivisella ja tehokkaalla tavalla, älä jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta!

Physical and Rehabilitation MedicineTerkko Navigatorissa:

http://terkko.helsinki.fi/physical-and-rehabilitation-medicine