Kokeile AskTerkko-palvelua, kun kysymyksesi tarvitsee vastauksen!

Terkko Navigator on palvelu, joka on kehitetty huomista varten, mutta on käytössä jo tänään. Se on integroinut kaikki Terkon kokoelmat ja niihin liittyvät palvelut yhdeksi helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi. Rekisteröitymällä palveluun Terkon asiakkailla on mahdollisuus rakentaa palvelun sisään oma Terkkonsa, juuri sellaiseksi kuin asiakas itse sen haluaa. Terkko Navigator on käytössä silloin, kun se asiakkaalle sopii, sillä se on aito 24/7-palvelu.

AskTerkko on Terkko Navigatorin uusin palveluinnovaatio. Siinä asiakkaan on mahdollista olla yhteydessä Terkon asiantuntijoihin helposti ja nopeasti. Terkko Navigatorin etusivun oikeassa alakulmassa on AskTerkko-tekstikenttä, jota klikkaamalla pääsee esittämään asiansa joko perinteisesti sähköpostin kautta (muista yhteystietosi) tai twiittinä Twitterissä.

AskTerkko-sivu kerää kaikki Twitter-kysymykset samalle sivulle, josta muidenkin on vaivatonta käydä tarkistamassa jos vastaus löytyisikin jo sieltä. AskTerkko-sivulla on rekisteröityneille käyttäjille myös suora kommentointimahdollisuus (’Send comment to this feed’), jonka avulla viestit kulkevat Terkon asiantuntijoille välittömästi.

Kokeile AskTerkko-palvelua, kun kysymyksesi tarvitsee vastauksen.

AskTerkko: http://terkko.helsinki.fi/askterkko

Terkko Navigator: http://terkko.helsinki.fi/