Terkko Navigator on kirjastopalveluiden huikea menestystarina: yli 150 000 käyttäjää joka kuukausi!

Terkko Navigator on palvelu, jossa integroidaan lehdet, kirjat, tietokannat, palvelut ja uutuussyötteet yhtenäiseksi proaktiiviseksi käyttöliittymäksi, johon Terkon asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus rakentaa myös oma Terkko-palvelunsa.

Terkko Navigator on ollut asiakkaidemme käytössä n. 1,5 vuotta ja se on kehittynyt nopeasti huimaavaksi menestystarinaksi. Asiakkaat ovat ihastuneet sen tarjoamiin mahdollisuuksiin hallita tuhansien ja tuhansien lehtien, kirjojen ja tietokantojen massaa ja käyttää kokonaistarjontaa tehokkaalla ja vaivattomalla tavalla. Suurimmalle osalle asiakkaistamme Terkko tarkoittaakin nykyisin Terkko Navigator -palvelua.

Terkko Navigatorin käyttäjämäärät ovat olleet koko ajan tasaisessa nousussa ja ne kertovat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelun hyväksynnästä. Terkon jo entisestään hyvä brändi on saanut vahvistusta ja asiakkaiden brändilojaliteetti onkin erinomaisella tasolla nykyisin.

Terkko Navigatorissa käy yli 150 000 yksittäistä kävijää kuukausittain eli vuodessa kokonaiskävijämäärä on n. 1 800 000. Tämän vuoden tavoitteena on kahden miljoonan kävijän rajan rikkominen, johon päästään asiakkaidemme entistä paremmalla sitouttamisella ja laajentamalla palvelua uusille käyttäjille.

Terkko Navigator on kokonaan Terkossa ideoitu, kehitetty, toteutettu ja ylläpidetty palvelu. Siten sen tarjoama joustavuus on suurten tietojärjestelmien maailmassa täysin poikkeuksellista. Palvelu on kehitetty mobile first -pohjaisesti, joten Terkko Navigator toimii haluamallasi laitteella: älypuhelimella, tabletilla, kannettavilla tietokoneilla tai pöytälaitteilla. Sinun ei tarvitse ladata ja asentaa erillisiä appseja tai sovelluksia, vaan avaa laitteesi selainohjelma ja ohjaa se oikeaan paikkaan.

Muista käyttää Terkko Navigatoria päivittäin! Kolme sanaa, jotka muuttivat maailmaa: terkko.helsinki.fi

Terkko Navigator: http://terkko.helsinki.fi/