Tulikokeita kohti!

Mitä sanovat nuoret Elämäntapageneraattorista? Entä työnantajat Työelämän Tinderistä?  Master Classin toisen työpajan tavoitteena oli kirkastaa, miten ja missä kunkin ryhmän kehittelemää ratkaisua voisi kokeilla käytännössä.

MC_kallenieminen

Master Class -mentori ja Sitran avustava asiantuntija Kalle Nieminen avasi alustuspuheenvuorossaan kokeilukulttuurin periaatteita. Työpaja järjestettiin LähiTapiolan pääkonttorilla Tapiolassa.

MC_orasmaa ja qvintus

Master Class -mentori ja LähiTapiolan johtaja Veli-Matti Qvintus (oik.) ja masterclassilainen Antto Orasmaa pohtivat, mitä nuoria valinnoissaan avittavan elämäntapageneraattorin olisi hyvä pitää sisällään ja miten sitä voisi testata.

MC_hymyä Sari-Anna Pulkkinen ja Laura Kontiala miettivät, miten ihmiset, joilla on paljon aikaa ja ne, jotka tarvitsevat joidenkin toisten aikaa, voitaisiin tuoda kätevästi yhteen yli sukupolvirajojen.

MC_esittelyJohanna Rahunen esittelee Palvelut pakettiin -tiimin ideaa, jossa asuinalueen seniorit kootaan säännöllisesti yhteen lounaalle vaikka alueen koululle. Ruokailun jälkeen saatavilla on myös muita tarvittavia palveluita samasta paikasta. Pakettiin kuuluu myös kuljetus kotoa ruokailupakaille. “Se kotoa lähteminen on just se juttu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *