UniSport tekee hyvää yhteistyössä LiiKen kanssa

liike2Liikunta tekee hyvää – meille ja muille. Lauantaina 28.11. LiiKe (Liikunnan kehitysyhteistyö) järjestää yhteistyössä Unisportin ja Les Mills Nordicin kanssa ryhmäliikuntatapahtuman UniSport Goes Africa, jonka tuotto menee tyttöjen koulutusta tukevaan kehitysyhteistyöhankkeeseen Tansaniassa. UniSport luovuttaa tilat tapahtuman käyttöön ja Les Mills Nordic tarjoaa tapahtuman ohjelman. Tapahtumassa voi lahjoittaa haluamansa summan koulutushankkeeseen ja lahjoitus toimii pääsylippuna tunneille. Nämä lipputuotot LiiKe ohjaa hankkeeseensa.

Päivän aikataulu ja ohjelma

Lasten tunnit:

12.10-12.40 BORN TO MOVE® (4-5 v.) Ulrika Kjerin
12.45-13.15 BORN TO MOVE® (6-7 v.) Ulrika Kjerin
13.15-18:00 Lasten ohjattu aktiivinen puuhaparkki, johon voit jättää lapsesi hoitoon oman tuntisi ajaksi.

Aikuisten tunnit:

13.15-14.00   BODYATTACK® Miika Toivonen
14.15-15.00   BODYBALANCE® Arja Vanhanen
15.15-15.45   GRIT® Cardio Miika Toivonen
16.00-16.45   BODYCOMBAT® Eerika Kiuttu
17.00-1745   SH’BAM® Janni Lindgren
(Huom! BODYBALANCE® tunnille voit halutessasi ottaa oman joogamaton mukaasi. Muista myös oma lukko, mikäli haluat jättää tavaroitasi pukuhuoneisiin säilöön tuntisi ajaksi.)

Lahjoita valitsemasi summa LiiKe ry:n kautta 10€ / 15€ / 20€ tyttöjen koulutushankkeeseen. Lahjoituksesi toimii pääsylippunasi mille tahansa tunneille sekä lasten puuhaparkkiin. Voit tehdä lahjoituksen tapahtumassa paikan päällä käteisellä tai ennakkoon/paikan päällä W-ZUP lipunmyyntisivuston kautta.
Tapahtuma Facebookissa.

UniSport tekee hyvää

Olemalla mukana erilaisissa yhteishankkeissa ja projekteissa UniSportissa toimitaan tärkeiden arvojen puolesta. Arvojamme ovat aktiivisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus, hyvinvointi ja helppous. Sen lisäksi, että haluamme tuottaa asiakkaillemme hyvää fiilistä, terveyttä ja hyvinvointia liikunnan parissa, näiden hankkeiden kautta voimme osallistua liikuntakasvatuksen ja hyvinvoinnin tukemiseen myös muualla. LiiKen toiminnan tavoitteena on mahdollistaa kaikille lapsille laadukas peruskoulutus sekä tehdä kouluympäristöstä innostava ja oppimista tukeva liikunnan avulla. Lisäksi liikuntaa ja terveyskasvatusta käytetään välineenä esimerkiksi tyttöjen voimaannuttamiseksi ja heidän omanarvontuntonsa kohottamiseksi sekä omien oikeuksiensa ja mahdollisuuksiensa ymmärtämiseksi.

Hyvästi upeat laitteetUniSportilla ja LiiKellä on käynnissä muitakin yhteisiä hankkeita, kuin tuleva ryhmäliikuntatapahtuma. Viime vuonna totesimme varastojemme täyttyvän kuntosalilaitteista, jotka ovat tulleet käyttöikänsä päähän tai tarpeettomia esimerkiksi hyvin vähäisen käytön vuoksi. Otimmekin yhteyttä LiiKen toimistoon ja tiedustelimme, löytyykö heiltä tarvetta laitteille. Laitteet saivatkin jatkoaikaa ja helmikuussa 2015 ne lastattiin kontteihin matkalle kohti uutta sijoituspaikkaa. Kontit matkasivat Tansaniaan. Laitteet on tarkoitus toimittaa Lindin maakuntaan ja siellä perustettavaan uuteen kuntosaliin. Paikallinen väestö voi edullisesti harjoitella kuntosalilla ja osallistua ohjattuun liikuntaan. Kuntosalikortteja ja -lippuja myymällä paikallinen kansalaisjärjestö saa kerättyä tuloa ja pystyy sen avulla järjestämään kurssi- ja koulutustoimintaa omin avuin. Lindin kuntosaliprojektin etenemisestä LiiKe kertoo lisää mm. 28.11. järjestettävässä tapahtumassa.

UniSportin liikuntakeskuksissa kiertää tällä hetkellä kiinnostava valokuvanäyttely, jossa voi tutustua LiiKen toimintaympäristöön. Näyttelyn teemoina ovat Timo Villasen ”Liikuntaa ja koulutusta Tansaniassa” sekä Meeri Koutaniemen ”Jalkapallo vahvistaa tyttöjen asemaa Ghanassa”. Näyttely on parhaillaan Kumpulassa, josta se siirtyy Otaniemeen 13.11 alkaen.

Mikä on LiiKe ry?

Mikä on LiiKe? Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe on suomalainen kansalaisjärjestö, joka toteuttaa erilaisia liikunnallisia kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatushankkeita Tansaniassa ja Suomessa. Järjestö on toiminut vuodesta 2001. Suomessa työntekijöitä on tällä hetkellä kolme ja Tansaniassa 10 paikallista työntekijää. LiiKe toimii Tansaniassa erityisesti koulutussektorilla ja tukee valtion perus- ja yläkouluja sekä tekee yhteistyötä opettajankoulutuslaitosten sekä ministeriöiden kanssa. Järjestön tavoitteena on muun muassa, että kaikki lapset saavat laadukkaan ja mielekkään peruskoulutuksen ja että kaikilla on oikeus ja mahdollisuus liikuntaan ja terveyskasvatukseen.

Teksti: Kati Manner
Kuvat: Tuukka Ronkainen

2,052 thoughts on “UniSport tekee hyvää yhteistyössä LiiKen kanssa

 1. Landing at least three scatters will activate free spins that can also be retriggered. During free spins, all low paying icons fall away, giving you the chance of winning really big.

 2. A playful snowman turns wild low- and medium-paying symbols by throwing snowballs into them while a sudden blizzard can sweep the playfield with up to 9 Mystery symbols that transform into regular icons or wilds.

 3. Scatter symbols create various payoffs for any payline. You will get the payment while you find a particular number of symbols at any part of the gaming screen. In most of the video slots

 4. We have presented you with various details on the online slot machines. Read our information and play the game at the best site.

 5. are two adjectives for detecting the frequency and amount of slot payout. The loose ones pay out more frequently and offer higher payouts. Conversely, the tighter ones have lower payouts and lower frequency.

 6. เป็นลมเพราะสมองหรือระบบประสาท
  อาการที่พบ เป็นหนึ่งในอาการของโรคประจำตัวที่เกี่ยวข้องกับระบบประสาท เช่น โรคหลอดเลือดสมอง โรคลมชัก แต่พบอาการเป็นลมได้เพียงส่วนน้อย

  การป้องกัน รักษาโรคประจำตัวที่เกี่ยวกับระบบประสาทให้ดี
  05-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 7. I’m tired of what i am.
  ฉันเหนื่อยกับสิ่งที่ฉันเป็นอยู่

  #The Flash

  ipro191.com

 8. Pingback: otc hydroxychloroquine for sale

 9. Pingback: hydroxychloroquine update today

 10. Pingback: hydroxychloroquine for humans dosage

 11. Pingback: hydroxychloroquine 200mg tabs

 12. Pingback: ivermectil with stromectol generic usa