Team UniSport, Tuula Tenkanen: Hyvällä suunnittelulla kohti tavoitteita

Moikka,

Olen purjehtija Tuula Tenkanen ja luokkani on laser radial. On huippua päästä tekemään yhteistyötä UniSportin kanssa. Treenaan paljon Otahallilla ja siellä on aina kiva ilmapiiri.

Mielestäni urheilussa parasta on itsensä haastaminen, liikkuminen ulkona ja uusien asioiden oivaltaminen. Minut saa lisäksi treenaamaan halu löytää omat rajani. Sen lisäksi uusien lajien kokeilu on aina hauskaa. Purjehdukseen kuuluu olennaisena osana myös fysiikkaharjoittelu. Fysiikkatreenissä kivaa on, että sitä voi tehdä niin monella eri tapaa. Vaihtelu virkistää!

Pitkän tähtäimen tavoitteenani on olla mitaleilla Tokion olympialaisissa vuonna 2020. Vaikka tavoitteet urheilussa on korkealla, pyrin kuitenkin samalla viemään myös biotekniikan opintojani eteenpäin. Opiskelutahtini ei aina päätä huimaa ja Rioa edeltävänä vuonna en opiskellut lainkaan, mutta pikkuhiljaa ne etenevät ja tärkeimpien kilpailujen jälkeen on aina mahdollisuus opiskella hieman reippaammin.

Haastavinta urheilun ja opiskelun yhdistämisessä on reissupäivien määrä. Kun leiri- ja kisapäiviä on vuodessa hieman vuodesta riippuen 120-200, aiheuttaa se tietenkin hieman haasteita. Onneksi monia asioita voi opiskella myös itsenäisesti. Lisäksi kotona ollessa yritän opiskella mahdollisimman ahkerasti. Hyvää suunnittelua opiskelun ja urheilun yhdistäminen tietenkin vaatii ja välillä on hyvä ymmärtää myös priorisoida. Ihan kaikkea ei tarvitse saada tehtyä samaan aikaan.

Tämän vuoden päätähtäimeni on MM-kisoissa Hollannissa elokuun lopulla. Treenejäni ja kisoja voi seurata Facebook-sivullani: Tenkanen Laser Radial sailing team.

Hauskoja treenejä ja liikuntahetkiä!

Tuula

Kirjoittaja: Tuula Tenkanen
Kuvat: Loyd Images/Mark Loyd, Kim Öhman

2,107 thoughts on “Team UniSport, Tuula Tenkanen: Hyvällä suunnittelulla kohti tavoitteita

 1. it offers an attractive $5,000 jackpot that can be hit with the help of random wilds, free spins, and generous multipliers.

 2. Witches Brew bonus lets players pick one of the three hot enchantresses, each hides an imposing number of free spins and a striking choice of multipliers.

 3. Tight and loose- these are two adjectives for detecting the frequency and amount of slot payout. The loose ones pay out more frequently and offer higher payouts. Conversely, the tighter ones have lower payouts and lower frequency.

 4. The wild symbol of the slot machine acts as the wild card of poker. It can represent and replace the symbol that you do not have for creating

 5. Scatter symbols create various payoffs for any payline. You will get the payment while you find a particular number of symbols at any part of the gaming screen. In most of the video slots, there are scatter symbols.

 6. Most of the online slot players love these bonus rounds. You have a chance of gaining more rewards and having more enjoyment.

 7. Monument of Thao Thep Kasattri and Thao Sri Sunthon
  Another place that we must not miss to pay respects in Phuket is Monument to Thao Thep Kasattri and Thao Sri Sunthon, two heroines that Phuket people respect. that protects the city of Thalang from the enemy During the Nine Armies War In the early Rattanakosin period The monument of the two of them is located at the intersection of the pier. in Thalang District It is a monument built to commemorate the virtues, courage and sacrifice of Thai heroines.
  06-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 8. Get in the ring and wrestle with the big boys in Luchadora. Thunderkick’s colourful slot is inspired by the popular sport of Mexican professional wrestling. ต้น

 9. Furthermore, the Flintstones has 5 unique bonus features. The best one is perhaps the Bedrock bowling bonus, ต้น

 10. The royalties symbols bring the highest prizes in the game (x3.2 to x80 bet size), while the green statue, the dragon, and the four types of coins (Silver, Gold, Green, and Bronze) can give you x1.2 to x16 your bet. ต้น

 11. Suchart shadow play house
  Baan Nang Talung Suchat Sinsin is a shadow puppet artist and painter. The best skilled shadow puppets of Nakhon Si Thammarat. that initiated and inherited the culture of making shadow puppets as well as making shadow puppets until it became accepted at the national level Suchart shadow puppet house is a source of production and distribution of shadow puppets and puppets. There is also a demonstration in the shadow puppet house area. In addition, the area has been divided into a museum displaying local tools. and the International Shadow Play Museum10-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 12. Hat Yai Nai Temple is closed for 11 days to prevent covids, but still accepts cremation of infected bodies as usual.
  Songkhla-Wat Hat Yai Nai Announcement to close for 11 days prevent covid-19 The novice refrains from accepting invitations in all cases. but also accepting the
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  11/07/2021

 13. Tervehdys liikunnan ystävät!

  Kirjoittelen tässä elämäni ensimmäistä blogia UniSportin kanssa aloitetun yhteistyön kunniaksi. Kevät tekee hitaasti tuloaan ja luistimetkin pitää kaivaa takaisin kaapista kuukauden tauon jälkeen. Takana on unohtumattomat koti MM-kisat Helsingissä, jonka jälkeen on ollut varsin ”palauttava” ylimenokausi työn merkeissä. Pääsiäisenä tuli tahkottua päivystyksiä oikein urakalla, ja koko huhtikuussa taisi tulla työtunteja kaikkiaan 250. Loppuviikosta olisi ohjelmassa maajoukkueleiri Vierumäellä valmentajaguru Mishinin opeissa. Tämän jälkeen paluu takaisin kotiin Oberstdorfiin, jossa työt ja treenit jatkuvat

  https://ipro191.com/

 14. AIS 5G connects and helps for customers to feel relieved during the covids Joining forces with health partners
  AIS 5G connects and helps for customers to feel relieved during the covids Joining forces with health partners Join to create a new way of health
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  13/07/2021

 15. Ku Chang, Ku Ma

  Ku Chang Ku Ma is an ancient site located together. It is another sacred place that the people of Lamphun respect and respect. When they wish to achieve anything, they often come to pray here. It can be called both an ancient site of historical importance and archeology, as well as being the anchor of the minds of the people in the community with the belief that it is the cemetery of the majestic war elephants – war horses of Phra Nang Chamadevi. Lamphun people have great respect for Ku Chang. Chao Pho Ku Chang Shrine was built in the east near the front chedi. Chao Pho Ku Chang Shrine There is a replica of Grandfather Kam Nga Green. for the general public to come and worship It is believed that if you go through the belly of this elephant will be auspicious for life achieve what you want

  More pictures and information click
  14-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 16. Phu Pha Thoep is located in Phu Pha Thoep National Park, Mueang District, Mukdahan Province. There are many tourist spots within the park. But the highlight of the tourist spot is the stone sculptures. consisting of rocks of various shapes strangely stacked On the wide and long stone courtyard became a rock garden. Some of the rocks are shaped like jets, around the feet of boots, Chinese cabs, crowns and stupas. In the stone courtyard, there is a beautiful stunted dipterocarp forest.

  For more information and pictures, click
  14-07-2021 BY ศุภดา Go to website:https://ipro191.com/

 17. Popular places to visit in Kanchanaburi There are cafés and family-style restaurants. to resorts that organize adventure activities and is often the outing point of offices across the country And everyone who comes to Kanchanaburi must stop and take photos at the Bridge over the River Kwai first. As a result, this trip was checked in 19,309 times.14-07-2021 BY hunny Go to website:https://ipro191.com/

 18. ธารน้ำแร่ใต้ดินไหลรวมเป็นแอ่งน้ำหินปูน เหมือนเป็นสระว่ายน้ำไร้ขอบธรรมชาติที่สวยงาม เกิดจากปรากฏการณ์ที่ตะกอนของหินปูนทำปฏิกิริยากับอากาศ จับตัวแข็งกลายเป็นแอ่ง และมีธารน้ำแร่ใต้ดินไหลเอ่อล้นผุดขึ้นมาบนพื้นผิว รวมเป็นแอ่งน้ำหินปูนที่ลดหลั่นกัน กว้าง 300 เมตร ยาวกว่า 3 กิโลเมตร ก่อนไหลลงจากผาสูง 100 เมตร by wila 15/07

  Go to website https://ipro191.com/

 19. If it’s still in your mind, it’s worth taking the risk.

  หากความท้าทายบางอย่างยังติดอยู่ในห้วงความคิด
  มันก็คุ้มค่าพอที่คุณจะลองเสี่ยง
  #SUNJI
  https://ipro191.com/

 20. Playa Flamenco Beach ชายหาดสวยแห่งนี้เคยไต่อันดับเป็นชายหาดที่สวยที่สุดอันดับสองของโลกเลยทีเดียวโดยการจัดอันดับของ Discovery Channel ถึงแม้ตอนนี้จะตกอันดับไปแล้วก็ตาม แต่ที่นี่ก็ยังสวยงามสุดๆ อยู่ดีด้วยชายหาดละเอียด น้ำทะเลใสๆ และผู้คนที่เป็นมิตร by wila 17/07

  GO to website https://ipro191.com/

 21. เกาะขนาดใหญ่ที่สุดแต่เป็นจังหวัดที่เล็กที่สุดของประเทศเกาหลี ตั้งอยู่บริเวณช่องแคบเกาหลี เป็นสถานที่ท่องเที่ยวที่นิยมของคู่รักและแฟน ๆ ซีรีส์เกาหลี เป็นที่ตั้งของมรดกโลกคือ เกาะภูเขาไฟเชจู และอุโมงค์ลาวา มีไฮไลต์ที่สำคัญคือ สวนส้มรสหวานอร่อย อาหารทะเลสด ๆ และหมูดำย่างที่เป็นอาหารขึ้นชื่อของเกาะ by wila 19/07

  GO to website https://ipro191.com/

 22. There’s always something that’s standing in the way
  But if you don’t let it faze ya, you’ll know just how to break
  Just keep the right vibe, yeah, ’cause there’s no looking back
  There ain’t no one to prove we don’t got this on lock, yeah
  *ขิม 19/7
  Read more at https://ipro191.com/

 23. ตั้งอยู่ในพระที่นั่งซาน ลอเรนโซ แห่งกษัตริย์สเปนโบราณ ภายในประดับตกแต่งด้วยศิลปะสเปนยุคเรเนซองส์ ก่อสร้างโดยมีผู้บริจาคทุนทรัพย์รายสำคัญคือพระเจ้าเฟลีเปที่ 2 แห่งสเปน โดยพระองค์ตั้งพระทัยว่าพระที่นั่งแห่งนี้ควรมีหอสมุดส่วนตัว มีการวาดจิตรกรรมฝาผนังบนเพดานอย่างสวยสดงดงามจำนวน 7 ภาพ สื่อความหมายถึง วาทศาสตร์ ตรรกวิทยา ดนตรี ภาษาศาสตร์ คณิตศาสตร์ เรขาคณิต และดาราศาสตร์ by wila 21/07

  GO to website https://ipro191.com/

 24. Bitter Pearl Milk Tea Appease health lovers from Watou, Yun Wo Yun, Bang Rak
  A glass of sweet water that will always sit beside us. It’s like a close friend who can’t live without each other for a day, until many times the guilt for health has to keep calling out for a break!
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  21/07/2021

 25. Onneksi monia asioita voi opiskella myös itsenäisesti. Lisäksi kotona ollessa yritän opiskella mahdollisimman ahkerasti. Hyvää suunnittelua opiskelun ja urheilun yhdistäminen tietenkin vaatii ja välillä on hyvä ymmärtää myös priorisoida. Ihan kaikkea ei tarvitse saada tehtyä samaan aikaan. ทน
  https://www.iprobet168.com

 26. Isn’t it lovely, all alone
  Heart made of glass, my mind of stone
  Tear me to pieces, skin to bone
  Hello, welcome home
  Walkin’ out of town
  Lookin’ for a better place (lookin’ for a better place)
  Something’s on my mind (mind)
  Always in my head space
  ขิม 22/7
  Read more at https://ipro191.com/

 27. แม้จะไม่ใช่น้ำตกที่อลังการมากนัก แต่น้ำตกธารทิพย์ก็สดชื่นชุ่มฉ่ำมีดีเพียงพอดึงดูดให้นักท่องเที่ยวที่มาเยือนอำเภอสังคม หนองคาย ต้องร้องว้าว เพราะสายน้ำตกลงมาผ่านหน้าผาความสูงหลายสิบเมตรสาดซ่ากึกก้องดังไปทั่วป่าสีเขียว ที่นี่ได้รับการจัดตั้งให้เป็นวนอุทยานน้ำตกธารทิพย์ ตัวน้ำตกมีทั้งหมดสามชั้น ระยะทางเดินจากจุดเริ่มต้นไปถึงจุดสิ้นสุดประมาณ 500 เมตร ทว่าบริเวณสวยที่สุดคือชั้นสองซึ่งเดินเท้าไม่ไกลนัก มีแอ่งสามารถเล่นน้ำได้ by wila 23/07

  GO to website https://ipro191.com/

 28. Successmore sends a new size of Phytovy Happy Detox to penetrate the detox market.
  Successmore introduces Phytovy Happy Detox, a new size, comes with a special innovation in colon detoxification. Eliminate toxins from the body with maximum efficiency
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  25/07/2021

 29. “Chompoo Araya” donates 1 million baht to the newborn baby must survive project
  Chompoo Araya donates 1 million baht to help newborn babies survive project Children’s Hospital Foundation to purchase equipment for newborns whose mothers are infected with COVID
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  26/07/2021

 30. “When you’re feeling your worst, that’s when you get to know yourself the best.”
  – Leslie Grossman BY-SUNJI Website https://ipro191.com/

 31. Facebook, Microsoft, Twitter and YouTube join forces against terrorism.
  On June 26, local time Some of the world’s leading technology and social media providers, including Facebook, Microsoft, Twitter and YouTube, have come together to roll out important policies. Officially against extremist users including users who are likely to be online terrorists Cooperation in times..
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  01/08/2021

 32. Currently there are girls Dear, beautiful, beautiful, many people turn to eat vitamin C. or other supplements for more beauty Some people even invest in vitamin injections because they want to have beautiful, clear skin. Although vitamin C is present in many fruits and vegetables, but for those who do not like to eat some fruits and vegetables … Read More » https://ipro191.com/ By wila 02/08

 33. “Every adversity, every failure, every heartache carries with it the seed of a greater or equal benefit.”
  – Napoleon Hill

  BY-SUNJI Website https://ipro191.co

 34. Thung Wua Laen Beach
  Located at Moo 8, Saphli Subdistrict, Pathio District, is a beach with fine white sand. stretching as far as the eye can see Looks like a shallow beach, gradually sloping down gradually. suitable for swimming Popular with tourists The southern part of the mountain beach is a beach with many rocks04-08-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/

 35. Or is there another informal name such as fire devil or fire tornado (Fire tornado) is one of? Natural phenomenon? That is extremely difficult to occur and can be seen because it must be under specific conditions (that is, there must be an appropriate air temperature. and the proper wind only) and when everything is right, a vertical spiral of fire pillars will occur. Read more >>> https://ipro191.com/ By wila

 36. A Thai province, Phuket’s main city is also called Phuket. It is a large island province and is filled with several islands located in the western coast of the country. Also filled with scenic beaches which feature various luxury resorts, private beach bungalows and traditional accommodations for visitors. These beaches are filled with stylish nightclubs and shopping centres. For those who want to spend their time with leisure can also visit golf courses, historical museums, and monuments.

  Phuket is the luxury vacation seeker’s paradise. Travelers come here because of the classy retreats and the best nightlife in South East Asia. Phuket is also a destination of choice for business travellers, corporate groups and those who are looking to find an ideal venue for their bachelor’s or bachelorette parties. The bustling streets of Phuket are ongoing with life 24×7 and the party never ends here. The travellers looking for some pampering can also spend their time at the spa resorts situated around the many beaches.BY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 37. The Samsung announced that the company will increase the price of the chip manufacturing companies to bring money to expand S5 near Pyeongtaek, South Korea. The price increase will affect products that use Samsung chips, like the latest Nvidia graphics cards. Samsung’s 8nm and smartphones are also likely to be affected. This expansion is done to increase Samsung’s productivity in order to meet the growing market demand.

  Samsung’s S5 factory will be used to manufacture chips of 5nm, 4nm and smaller sizes, meaning it will be Samsung’s most advanced facility, not that Samsung is raising prices alone, according to TSMC. It has also announced that it will cancel the discounts offered to large customers and increase the price of its own chips in late 2020 as well.
  Go To WebSite https://ipro191.com/

  BWing
  07/08/2021

 38. “The deeper that sorrow carves into your being, the more joy you can contain.
  Is not the cup that holds your wine the very cup that was burned in the potter’s oven?
  And is not the lute that soothes your spirit, the very wood that was hollowed with knives?
  When you are joyous, look deep into your heart and you shall find it is only that which has given you sorrow that is giving you joy. When you are sorrowful look again in your heart, and you shall see in truth that you are weeping for that which has been your delight.”
  – Kahlil GibranBY- SUNJI ☞ Click here to See https://ipro191.com/

 39. Red Building, White Building, Ang Sila
  The Red Building and the White Building are beautiful old buildings that stand side by side. Located in Ang Sila District, Chonburi, is an architectural style building. It is a combination of Thai, Chinese and Western. The scenery is beautiful because it is located by the sea. Under the shade of trees and green gardens which has been prepared as a long scenic walkway including a small park It is a recreation place for Ang Sila people. and is a classic photo check-in point That should not be missed when visiting Ang Sila.12-08-2021 by hunny go to website:https://ipro191.com/