Team UniSport: esittelyssä opiskelijaurheilulähettiläät

Keskeisenä tehtävänämme UniSportissa on tarjota liikuntapalveluita yliopistolaisille, kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan sekä tarjota mukava ja monipuolinen ympäristö liikunnan harrastamiseen. Mutta UniSport on enemmän kuin liikuntaa – tänä vuonna olemme aloittaneet Team UniSport -sponsorointiohjelman opiskeleville huippu-urheilijoille.

Helmikuussa haimme Aalto-yliopistossa ja Helsingin yliopistossa opiskelevia, huipulle tähtääviä opiskelijaurheilijoita ohjelmaamme. UniSport tukee opiskelevien huippu-urheilijoiden harjoittelumahdollisuuksia muun muassa tilojen ja rahallisen tuen muodossa. Hakemuksien joukosta valitsimme viisi huippu-urheilijaa, joiden kanssa pääsemme nyt aloittamaan yhteistyön. UniSportin urheilulähettiläitä vuonna 2017 ovat Jasser Anoschkin, Katarina Naumanen, Tommi Pulli, Tuula Tenkanen ja Valtteri Virtanen.

Tiimimme urheilijoista voit pian lukea lisää blogistamme ja pääset seuraamaan heidän harjoittelutaivaltaan muun muassa kohti tulevia kisakoitoksia!

Odotamme innolla mukavan yhteistyön etenemistä!

Team UniSportin urheilijat 2017

Jasser Anoschkin

Jasser Anoschkin, Taido

Taso: maajoukkueessa 2017 MM kisoissa, kisat heinäkuun 30. (Aikaisempia tuloksia täällä)